Erotisch Webcammodel

vpscash
Geld verdienen met erotisch cammen?
 
Als erotisch webcammodel of webcamgirl kan je op een simpele manier online (bij)verdienen. Je kan naast je vaste fulltime baan prima werken als webcamgirl. Doordat je vanuit huis kan werken zijn deze twee goed te combineren. Als erotisch webcammodel ben eigen baas, je kan thuiswerken en je bepaald je eigen werktijden. Dit houd in dat je zelf kan bepalen wanneer je online komt en wanneer je stopt.
 
Hoe kan ik erotisch webcammen?
 
Erotisch webcammen is heel simpel. Je meld je aan bij ons als webcammodel. Na je aanmelding krijg je toegang tot ons webcamplatform waar je op inlogd. Als je online bent zorgen wij voor de bezoekers die met je willen webcammen of chatten. Je kunt zelf kiezen met wie en hoeveel mensen je tegelijk wilt webcammen.
 
Hoe verdien ik dan geld?
 
Je krijgt betaald voor het webcammen met bezoekers. Je kunt zelf kiezen met wie en met hoeveel bezoekers je tegelijkertijd wilt cammen. Hoe meer bezoekers, hoe meer geld je verdient! Je verdiensten zijn € 0,1785 per minuut per bezoeker. Dit houd in dat als je met 10 bezoekers aan het webcammen bent verdien je dus al 10x € 0,1785 = € 1,785 per minuut. Na 60 minuten heb je dan € 107,10 verdient. Als je dagelijks 1 of 2 uur online bent heb je dus een inkomen van meer dan € 3300 per maand. Jij bepaald wanneer en hoeveel je werkt en krijgt dus nog beter uitbetaald dan bij een gewone baan.
 
Wat wordt van mij verwacht?
 
Er wordt niets van jou verwacht. Als je online bent kan je webcammen en chatten met bezoekers. Hoever je daarin gaat ligt aan jezelf. Je mag zover gaan als je zelf prettig vind. Dit is per webcammodel verschillend. Natuurlijk begrijp je wel dat de bezoekers opzoek zijn naar spanning en opwinding. Dus als je je leuk of uitdagend kleed zal dit meer bezoekers bij jou trekken, wat weer voor jou meer inkomsten betekend.
 
Moet ik het uiterlijk van een top model hebben?
 
Als je denkt dat het zijn van een webcammodel alleen is weggelegd voor beeldschone langharige kanjers van rond de 20 heb je het helemaal mis. Onze bezoekers vinden het juist opwindend om te babbelen met gewone vrouwen, mannen, shemales, en koppels die bij hen in de straat zouden kunnen wonen. Dus de kleur van je haar, je gewicht, je huidskleur of je geslacht is niet belangrijk. Wees gewoon jezelf.
 
Wat heb ik nodig om te kunnen webcammen?
 
Om te kunnen webcammen heb je een computer nodig met één of meerdere webcams, al dan niet met geluid en een snelle internetverbinding. Meer heb je niet nodig.
 
Waar kan ik me aanmelden?
 
Aanmelden voor webcammodel gaat via onze xcams webcammodel site. Na controle van je e-mailadres, het invullen van de benodigde gegevens, het goedkeuren van de gebruikersovereenkomst en het toesturen van een kopie van je identiteitsbewijs, krijg je via de e-mail je inloggegevens toegestuurd en ben je klaar om te beginnen.
 
aanmelden webcammodel